arama
Kedi Maması - Kedi Kumu - Kedi Oyuncakları - Konserve Kedi Maması - Kedi Tırmalamaları - ND Kedi Maması

Kapıda Ödeme Kedi Malzemeleri & Pet Shop Ürünleri ✔️ (2020 ÖZEL LİSTE)

British Shorthair İçin Kedi Maması
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • Mustafa
  • 1 Yıldız
    Loading...

Konu Başlıkları

Evcil hayvan sahipleri için birbirinden farklı ürün gereksinimleri bulunmaktadır. Bunun için petshopları ziyaret etmek veya internet siteleri üzerinden alışveriş yapmak gerekiyor, ancak günlük hayattaki yoğunluk nedeniyle petshopların ziyaret edilmesi mümkün olmayabiliyor. Bunun için en iyi seçenek internet siteleri üzerinden alışveriş yapmak oluyor.

İnternet üzerinden yapılan alışverişler vakit kaybını minimuma indirdiği için en iyi seçeneklerden bir tanesidir, ancak internet alışverişlerinin en büyük sorunu ise güven problemidir. Günümüzde pek çok dolandırıcı site yer aldığı için doğal olarak internet alışverişlerinden korkuluyor. Bununla beraber gönderilen ürünlerin kalitesinden şüphe duyulması, kargoda hasar görmesi gibi durumlarda oluşabiliyor.

Bu konuda Petzzshop.com’u öneriyorum. Hem güvenilir bir alışveriş sitesi hem de ürünleri beğenmediğiniz zaman kolaylıkla, koşulsuz, şartsız iade edebiliyorsunuz. Ayrıca son dönem içerisinde kapıda ödeme seçeneği de yer aldığı için güven problemi tamamen aşılmış oluyor. Özellikle kapıda ödeme alışverişleri sipariş verildikten sonraki gün ulaşıyor. Hem hızlı hem de güvenilir olmasından dolayı alışverişlerimi Petzzshop.com’dan yapıyorum. Ayrıca, diğer sitelere göre genelde daha ekonomik fiyatlara istediğim ürünlerimi satın alabiliyorum.

Sizler için seçtiğim en iyi ürünleri de sıralamak isterim. Aşağıdaki listeden ihtiyacınız olan ürünlere ulaşabilirsiniz.


Kapıda Ödeme En İyi 5 Kedi Maması Tavsiyesi

kapıda ödeme kedi ürünleri

Kedilerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için kedi mamalarının önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunun için yemek artıkları vermek gibi hatalar yapılmalıdır. Eğer mamanın yanında ek bir besin vermek istiyorsanız Sağlıklı Kediler Ne Yer: Kedilerin Yiyebileceği Her Şey [2020] isimli yazımızı okumanızı tavsiye ederim.

Kedi maması önerisinde bulunacak olursak, kedinizin özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Yani kedinizin kısırlaştırılmış olması, kilolu olması gibi durumlar seçeceğiniz mamayı etkileyecektir. Örneğin, kilolu kediler için Kilo Problemi Olan Kediler İçin En İyi 5 Diyet Kedi Maması isimli yazımızda yer alan mamaları deneyebilirsiniz.

Şimdi sizler için tavsiye ettiğim kedi mamalarını paylaşmak istiyorum.

1- Purina Cat Chow Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 

kapıda ödeme kedi ürünleri

Listemize ilk olarak yavru kedilerle başlamak istiyorum. Yavru kedilerin diğer kedilere oranla daha kaliteli bir beslenmeye ihtiyaçları vardır. Bu beslenme sürecinde özellikle protein bakımından yüksek kedi maması tercih edilmelidir. Purina tarafından hazırlanmış olan bu kedi maması içerisinde bulunan %40 oranındaki protein ve sağlıklı besinler sayesinde yavru kedilerin gelişimlerini destekler ve bağışıklık sistemlerinin güçlenmesini sağlar.

Purina Kedi Maması Satın AL

2- Profine Düşük Tahıllı Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

kapıda ödeme kedi ürünleri

Yetişkin kediler tarafından hazırlanmış olan bu kedi maması tavuktan üretilmiştir. Tavuk, protein bakımından zengin olmasının yanı sıra kediler tarafından sevilerek tüketilen bir besindir. Profine tarafından üretilmiş olan bu kedi maması %34 oranında proteine sahiptir. Bunun yanı sıra kedilerin sağlığı için gerekli olan vitamin ve mineralleri içermektedir. Özel formülü sayesinde kedinizin sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürmesine yardımcı olur.

Profine Kedi Maması Satın AL

3- Hills Mature +7 Ton Balıklı Yaşlı Kedi Maması 

kapıda ödeme kedi ürünleri

En kaliteli mama markalarından bir tanesi olan Hills tarafından üretilmiş olan bu kedi maması yaşlı kediler için özel formüle edilmiştir. Yaşlı kedilerin beslenme ihtiyaçları diğer kedilere oranla farklıdır. Balık temelli olarak üretilmiş bu kedi maması kedinizin Omega-3 bakımından zengin olduğu için yaşlı kediler için oldukça ideal bir formüle sahiptir. Eğer yaşlı kedi maması arıyorsanız Hills markasını düşünmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Hills Kedi Maması Satın AL

4- Royal Canin Fit 32 Kedi Maması

kapıda ödeme kedi ürünleri

Bu kedi maması ülkemizde en çok tercih edilen mama markası olan Royal Canin tarafından üretilmiştir. Bu mama özellikle kilolu kediler için oldukça uygun bir içeriğe sahiptir. Kedinizin formda kalması ve fazla kilolarını vermesi için diyet kedi maması kullanması gerekir. Bu mamalar genel olarak daha az yağ oranına sahiptir. Diyet kedi maması kedinizin zayıflaması için oldukça önemlidir.

Royal Canin Kedi Maması Satın AL

5- Pro Plan Morina Ve Okyanus Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması

kapıda ödeme kedi ürünleri

Pro Plan kedi mamaları kalitesini ispatlamış ve oldukça sağlıklı bir mamadır. Evcil kedi popülasyonunun büyük bir kısmının kısırlaştırılmış kediler tarafından oluşturulduğunu düşünürsek en büyük ihtiyaçlardan bir tanesi Pro Plan tarafından hazırlanmış olan kedi mamalarıdır. Bu mamalar kısırlaştırılmış kediler için üretildiğinden dolayı magnezyum ve protein oranı düşürülmüştür. Deniz ürünlerinden oluştuğu için de Omega-3 bakımından oldukça zengin bir mamadır.

Pro Plan Kedi Maması Satın AL


En İyi Kedi Yatakları – Kapıda Ödeme Güvencesi

kapıda ödeme kedi ürünleri

Kedinizin ev içerisinde rahat etmesi gereken ve rahatsız edilmeyeceği bir alan olmalıdır. Bu alan içerisinde muhakkak bir kedi yatağı bulunmalıdır. Kediler genellikle kendilerine özel olan alanları severler. Bu yüzden kedinizin karakterine göre kedi yatağı seçebilirsiniz. Örneğin, kediniz kapalı alanlarda uyumayı seviyorsa kapalı bir kedi yatağı seçebilirsiniz. Doğru yatak modelini seçmek için Kedi Yatağı Seçimi Nasıl Olmalı? En İyi 5 Kedi Yatağı Modeli isimli yazımızı okuyabilirsiniz.

1- Trixie İki Katlı Kedi Yatağı

kapıda ödeme kedi ürünleri

Kediler için en iyi kedi yatağı modellerinden bir tanesidir. İki katlı yapısı sayesinde kedinin ruh haline göre kullanım yapmasına uygundur. Eğer kediniz kapalı bir alanda bulunmak isterse alt kısmını, açık alanda bulunmak isterse üst kısmını kullanabilir. Kedinizin keyifli ve rahat zaman geçirmesi için bu kedi yatağını şiddetle tavsiye ederim.

Trixie Kedi Yatağı Satın AL

2- Lepus Swing Yuva Ekru

kapıda ödeme kedi ürünleri

En iyi tasarıma sahip olan kedi yataklarından bir tanesi olmasıyla beraber kediler içim oldukça rahat bir seçenektir. Çok yönlü kullanımı sayesinde hem sallanabilir hem de sabitlenebilir. Ayrıca kapalı alan seven kediler için de oldukça uygun bir modeldir.

Lepus Kedi Yatağı Satın AL

3- Dubex Jellybean Dikdörtgen Yatak

kapıda ödeme kedi ürünleri

Klasik kedi yatağı modellerinden bir tanesidir. Diğer modellere oranla daha ekonomik bir seçim olan bu kedi yatağı oldukça rahat ve kullanışlı bir modeldir. Yıkanabilir özelliği sayesinde, oldukça hijyenik ve kullanışlı bir yatak çeşididir. Bununla beraber oldukça şık bir görünüme sahiptir.

Dubex Kedi Yatağı Satın AL


Kapıda Ödeme İle Alınan Kedi Taşıma Çantası Modelleri

kapıda ödeme kedi ürünleri

Eğer kedinizle sürekli seyahate gidiyorsanız veya düzenli olarak gittiğiniz veteriner muayeneleri için muhakkak bir kedi taşıma çantası kullanılmalıdır. Kedinizle beraber uzun seyahatlere çıkıyorsanız daha pratik olan sırt çantaları gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra klasik kullanım için plastik taşıma çantaları oldukça uygundur. Kedilerle Daha Rahat Seyahat İçin En İyi 5 Kedi Taşıma Çantası isimli yazımızı da okuyabilirsiniz.

1- Trixie Kedi Taşıma Çantası Ve Evi

kapıda ödeme kedi ürünleri

Tasarımını en çok beğendiğim kedi taşıma çantalarından bir tanesi olan bu ürün Trixie tarafından üretilmiştir. Oldukça kaliteli olmasının yanı sıra rahat bir kedi taşıma çantasıdır. Aynı zamanda geniş hacme sahip olduğu için kediniz için uygundur. En büyük özelliklerinden bir tanesi ise kedi evi olarak kullanılabilir olmasıdır.

Trixie Kedi Taşıma Çantası Satın AL

2- Lepus Fly Bag Çanta Lacivert

kapıda ödeme kedi ürünleri

Lepus markası tarafından üretilmiş olan bu kedi taşıma çantası sıvı geçirmez özelliğe sahiptir. Ayrıca oldukça dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra kediler için sağlıklıdır. Leke ve tüy tutmayan yapısı ile hijyenik bir taşıma çantasıdır. Özellikle uçak seyahatleri için uygun bir kedi taşıma çantasıdır.

Lepus Kedi Taşıma Çantası Satın AL

3- Lepus Sırt Çantası Bordo

Eğer kediniz ile uzun seyahatlere çıkıyorsanız ve kedinizi yer yere götürüyorsanız muhakkak sırt çantası kullanmanızı tavsiye ederiz. Kediler için oldukça sağlıklı ve güvenilir olan bu taşıma çantası kedinizin ve sizin konforunuz düşünerek tasarlanmıştır. Bel destekli yapısı sayesinde uzun seyahatlerde dahi yormaz, ayrıca kediniz için herhangi bir sorun teşkil etmez.

Lepus Kedi Taşıma Çantası Satın AL

4- Ferplast Jet 10 Kedi ve Köpek Taşıma Çantası

kapıda ödeme kedi ürünleri

Klasik kedi taşıma çantası modelleri arasında yer alan bu çanta, oldukça dayanıklı ve ferah bir yapıya sahiptir. Hava geçirgenliği yüksek olduğu için kedinin sağlığını tehlikeye atmaz ve bununla beraber oldukça güvenilir bir çantadır. Kısa seyahatler, veteriner ziyaretleri gibi durumlar için en uygun taşıma çantalarından bir tanesidir.

Ferplast Kedi Taşıma Çantası Satın AL


Kapıda Ödeme Kedi Evleriyle Kediniz Güvende

kapıda ödeme kedi ürünleri

Kedi evi özellikle bahçede ve sokakta yaşayan kediler için önemlidir. Tercihe göre ev içerisinde de kullanılabilir. Kedinin özel bir alanı olması ve kendini rahat hissetmesi için kedi evi tercih edilebilir. Bahçede kedilerin ise daha güvenli olması için kullanılmaktadır. Sizler için seçtiğimiz kedi evi modellerini kapıda ödeme fırsatıyla satın alabilirsiniz.

1- Dubex Ahşap Dizayn Ev Vr02 

kapıda ödeme kedi ürünleri

Ahşap malzemeden üretilmiş olan bu kedi evi kedilerin güvende olmasını sağlayacak ve bununla beraber çevresel faktörlerden koruyacaktır. Küçük boyutlu olması sayesinde köpek saldırısı gibi durumlarda kedinizin güvende olmasını sağlar. Bununla beraber yağmurdan koruyucu özelliği vardır, ancak doğrudan yağmur altında bırakılmamalıdır. Estetik görüntüsü sayesinde bahçenizin en güzel yerini süsleyecektir.

Dubex Kedi Evi Satın AL 

2- Cat Hause S09 Kare Evli Merdivenli Kedi Tırmalama

kapıda ödeme kedi ürünleri

Ev ortamına uygun olarak üretilmiş olan bu kedi evi aynı zamanda fonksiyoneldir. Hem kedilerin oyun ihtiyaçlarını karşılamak için hem de konforlu bir alana sahip olması için iyi bir seçenektir. Kapalı alanları seven kediler için en iyi seçeneklerden bir tanesi olan bu kedi evi üzerinde yer alan tırmalama tahtası sayesinde kedinizin oldukça hoşuna gidecektir.

Cat Hause Kedi Evi Satın AL 

3- Trixie Kedi Evi Ve Tırmalaması 

kapıda ödeme kedi ürünleri

En iyi evcil hayvan aksesuarı üreticilerinden bir tanesi olan Trixie tarafından üretilmiş olan bu kedi evi 3 farklı bölmeye sahiptir. Bunun için farklı kedilerle beraber kullanılabilir. Aynı zamanda dekoratif bir görünüme sahip olan bu kedi evi, evinizin havasını değiştirecektir. Hem kedilerinizin hem de sizin mutlu olmanız için bu ürünü satın almayı düşünebilirsiniz.

Trixie Kedi Evi Satın AL 


En İyi 5 Kedi Tırmalama Tahtası – Kapıda Ödeme Avantajı

kapıda ödeme kedi ürünleri

Kedilerin en sevdiği oyuncaklardan bir tanesinin kedi tırmalama tahtaları olduğunu biliyoruz. Tırmalama tahtaları kedilerin günlük egzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için ve tırnaklarını törpülemesi için gereklidir. Bunun için her kedinin muhakkak bir tane kedi tırmalama tahtası bulunmalıdır. Sizler için seçmiş olduğumuz kedi tırmalama tahtalarını aşağıda bulabilirsiniz.

1- Cat Hause S08 Çift Yuvalı Katlı Kedi Tırmalama Mor 

kapıda ödeme kedi ürünleri

Cat House markası tarafından üretilmiş olan bu kedi tırmalama evi oldukça işlevli bir üründür. Hem kedi yatağı, hem kedi evi, hem de tırmalama tahtası olarak kullanılabilir. Aynı zamanda üzerinde bulunan oyuncaklar ile kediniz oldukça güzel vakit geçirebilir. Bununla beraber tırnaklarını törpülemesi ve günlük egzersizini karşılaması için en iyi seçeneklerden bir tanesidir.

Cat Hause Kedi Tırmalaması Satın AL 

2- Trixie Kedi Tırmalaması, Oyuncaklı

kapıda ödeme kedi ürünleri

Bazı kediler kedi tırmalama kuleleri yerine düz tahtaları tercih ederler. Bu durum tamamen kedinizin karakterine göre değişebilir. Genellikle yaşlı kediler eklem ağrısı çektiği için düz tırmalama tahtası kullanmaktadır. Kedinizin eğlenceli vakit geçirmesi ve egzersiz yapması için en iyi seçilecek olan tırmalama tahtalarından bir tanesidir.

Trixie Kedi Tırmalaması Satın AL 

3- Cat Hause Y04 Peynir Kedi Tırmalama Kahve

kapıda ödeme kedi ürünleri

İçerisinde hem kedi evi hem de tırmalama tahtası bulunan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Fonksiyonel yapısı göz önünde bulundurulduğunda ekonomik olmasıyla beraber kaliteli bir içeriğe sahiptir. Kedinizin hem ev olarak kullanabileceği hem de oyun oynayabileceği yapıda dizayn edilmiştir. Bunun yanı sıra tırmalama diğeri sayesinde tırnaklarını törpüleyebilir ve egzersiz ihtiyacını karşılayabilir.

Cat Hause Kedi Tırmalaması Satın AL 

4- Cat Hause Y03 Salyangoz Kedi Tırmalama 

kapıda ödeme kedi ürünleri

Daha düz yerleri tırmalamayı seven kediler için üretilmiş olan bu kedi tırmalaması özel dokusu sayesinde kedinizin gerinmesini, tırnaklarını törpülemesini kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda kapalı alanları seven kediler için en iyi seçeneklerden bir tanesidir. Alt tarafı kedi evi veya yatağı olarak kullanılabilir.

Cat Hause Kedi Tırmalaması Satın AL 

5- Cat Hause T08 Dev Kedi Tırmalama Kahve 

kapıda ödeme kedi ürünleri

Klasik kedi tırmalama modelidir. Büyük boylu kediler için en ideal modellerden bir tanesidir. Kedilerin en sevdiği dokulardan bir tanesi olan halatlardan üretilmiştir. Uzun ömürlü olmasının yanı sıra kaliteli bir üründür. Genellikle kedi sahiplerinin en çok tercih ettiği model şeklidir.

Cat Hause Kedi Tırmalaması Satın AL 


Kapıda Ödeme İle Kaliteli Kedi Kumu Satın Alın

kapıda ödeme kedi ürünleri

Son olarak kedi kumuna değinmek gerekir. Aslında kedi kumu oldukça detaylı ve önemli bir konudur. Genellikle kedi sahipleri tarafından bentonit malzemeden üretilmiş olan topaklanan kum tercih edilmektedir. Bu kum çeşidi yüksek koku hapsetme ve topaklanma özelliğinden dolayı daha pratik ve daha hijyeniktir. Bunun yanı sıra pek çok farklı kedi kumu bulunmaktadır. Bunların arasında yer alan silika kedi kumları kedilerin solunum yoluna zarar verebilir. Bu yüzden, bu kum türü tercih edilmemelidir.En İyi Kedi Kumu Seçenekleri ve Özellikleri isimli yazımızı okuyarak çok daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan kedi kumu modellerini inceleyebilirsiniz.

1- Pisi Pisi Sabunlu Topaklanan Bentonit Kedi Kumu Kalın

kapıda ödeme kedi ürünleri

Pisi Pisi kedi kumu kalitesi yüksek ve doğal kedi kumları arasında yer almaktadır. Fiyatına oranla gösterdiği performans oldukça yüksektir. Bu kedi kumu Türkiye’de üretildiği için diğer kedi kumlarına göre daha ekonomiktir. Aynı zamanda sağlıklı yapısıyla kedinizi korur. Topaklaşan kedi kumları arasında denemenizi tavsiye ettiğimiz bir kedi kumudur.

Pisi Pisi Kedi Kumu Satın AL

2- Ever Clean Extra Strong Kokulu Kedi Kumu

kapıda ödeme kedi ürünleri

Kedi kumu denildiğinde ilk akla gelen markalardan bir tanesi kesinlikle Ever Clean markasıdır. Özellikle de yüksek kaliteli içeriği ve koku hapsetme özelliğinden dolayı en çok tercih edilen kedi kumları arasında yer almaktadır. Bu ürünü ise kokuyu neredeyse tamamen absorbe eder ve kötü koku yayılımının önüne geçer.

Ever Clean Kedi Kumu Satın AL

3- Jungle Aloveralı Ve Aktif Karbonlu Topaklaşan Kedi Kumu 

kapıda ödeme kedi ürünleri

%100 doğal içeriklerden oluşan ve kimyasal bulunmayan bu kedi kumu kedinizin sağlığına kesinlikle zarar vermez. Hoş kokusu ve yüksek sıvı emme özelliğiyle beraber hijyenik bir kumdur. Kötü kokuları engellemesinin yanı sıra hızlıca topaklanmaktadır. Bu sayede temizlemesi kolaydır.

Jungle Kedi Kumu Satın AL

4- Felight Febreze Süper Beyaz Bentonit Topaklanan Kedi Kumu 

kapıda ödeme kedi ürünleri

Tamamen doğal malzemelerden üretilmiş olan bu kedi kumu sizin ve kedinizin sağlığını riske atmaz. Yüksek emicilik özelliği sayesinde sıvıyı hemen emer ve kokuyu hapseder. Ayrıca topaklanmasıyla beraber hijyenik bir kedi kumudur. Bunun yanı sıra ortamda kötü koku oluşumunu minimuma indirgemektedir.

Felight Febreze Kedi Kumu Satın AL

5- Dubex Tofu Yeşil Çay Kokulu Topaklanan Organik Kedi Kumu

Kokulu kedi kumları arasında yer alan Dubex tarafından üretilmiş bu kedi kumu tozsuz ve antibakteriyel bir üründür. Organik olduğu için direkt olarak tuvalete dökülebilir. Bunun yanı sıra hızlı topaklanma özelliğine sahiptir ve maksimum koku kontrolü sağlar. Kedinizin ve kendi sağlığınız için bu kedi kumunu tercih edebilirsiniz.

Dubex Kedi Kumu Satın AL

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
  • Medine yilmaz
    3 sene önce

    Magazamizin tavan aralığında kediler yuva yapmış cok kotu kokular geliyor musterilerimiz rahatsiz oldugu icin kedi kovucu şifreler varmış sizde bulunurmu

    0
    yorum beğen
  • Dilan
    2 sene önce

    bahsedeceğim sitede kapıda ödeme yok fakat küçük dostlarımızın bakımı için çok güzel ürünler satıyorlar özellikle kedi köpek temizleme mendili ve havluları hem benim hem de kızım nala’nın takdirini kazandı diyebilirim bahsettiğim site:

    0
    yorum beğen