arama

Hakkımızda

Kuruluş

Kediblog 2014 yılında kediseverlere faydalı bilgiler sağlamak amacıyla faaliyete başlamış bir platformdur.
Yayın amacı; yeni kedi sahiplenen bireylerin aklındaki soruları yanıtlamak, kedi bakımını daha kolay hale getirmek, Kedi sahiplenmek isteyen insanların bilgi ve tecrübelerini arttırarak sokakda kalan hayvanları azaltılmasına evcil kedi oranını yükselmesine katkı sağlamaktır.

Yayınlar

Kediblog’da yayınlanan makaleler, akademik düzeyde olmakla beraber, kedi bakımı konusunda uzman bireyler tarafından özgün olarak yazılıp yayınlanmaktadır.
Kedi Bakımı, Kedi Cinsleri, Kedi Genel Bilgileri gruplarındaki makaleler tecrübeli kedi sahipleri tarafından yazılırken,
Kedi Sağlığı grubuna ait makaleler uzman veteriner hekimler tarafından teyid almış yazıları içermektedir.
Makalelerin telif hakları kediblog.com’a ait olup, izinsiz kopyalamaya, kaynak gösterilmeksizin alıntı yapmaya izin vermemektedir.

Sorumluluk Reddi

Yayınlarımız her ne kadar özgün, profesyonel ve tecrübeli editörler tarafından yazılmış olsa da, sağlık gibi önemli konularda her kedinin farklı yöntemlere farklı tepkiler verebilme ihtimaline karşın, yaynlanan bilgileri evcil hayvanınıza uygulamadan önce uzman bir hekimden destek alınmasını öneriyoruz.
Makalelerin altında bulunan yorum alanı, tüm ziyaretcilere açık olup, yazılan yorumlar onay işleminden sonra yayınlanmaktadır.
Yorumlarda her çeşit ek bilgiye,eleştiriye veya itiraza yer verilebilir. Fakat beyan edilen yorumlardan yorum sahibi sorumludur.

Yasal Prosedürler

Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti içerisinde sunucularda barınmakta olup, Yayınlarımız Türkiye Cumhuriyeti kanunları  ve Telekominikasyon İletişim Bakanlığı kurallarına uygun olacak şekilde denetlenmektedir.
Bunun yanı sıra Kediblog; Dünya hayvan hakları örgütleri,  Universal Declaration on Animal Welfare (hayvanların da insanlar gibi birer canlı olduğunu, onlarında hakları olduğunu belirten bir bildirgedir.)  beyanlarına saygı göstermeyi misyon belirlemiştir.
Herhangi bir hukuki durum sözkonusu olduğunda [email protected] adresi üzerinden irtibat kurabilirsiniz.

Reklam Prensipleri

Kediblog tamamen ücretsiz kullanıma ve bilgi faydalanmasına sunulmş bir web sitesidir.
Yayın ve barındırma masrafları için ziyaretcilerden kesinlikle ücret talep edilmez.
Genel giderleri karşılamak amacıyla kediblog üzerinde bir takım reklamlar görebilirsiniz.
Kediblog sadece Google Adsense vb. güvenilir kuruluşlarca sağlanan reklamları kullanarak ziyaretcilerine güvenli bir reklam deneyimi sunmayı hedefler.