arama
Kedi Maması - Kedi Kumu - Kedi Oyuncakları - Konserve Kedi Maması - Kedi Tırmalamaları - ND Kedi Maması

Kediler Nasıl Uzaklaştırılır? — En Etkili Kedi Uzaklaştırma Yöntemi

kedi uzaklaştırıcı
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • Mustafa
  • 1 Yıldız
    Loading...

Kedilerin ne kadar meraklı ve hareketli canlılar olduğunu biliyoruz. Bu yüzden, yaşadıkları alanın tamamını incelemeye ve denetlemeye özen gösterirler, ancak ev sahipleri olarak kedilerin bazı yerlerde dolaşmasını istemeyebiliriz. Dolayısıyla bu durumu engellemek gerekebilir.

Aynı şekilde kediler bazı bölgelere idrarını bırakabilir. Bu sorunun her ne kadar farklı sebepleri olsa da bunu engellemek için kedi kovucu spreyler kullanılmalıdır.


Kedileri Ortamdan Uzaklaştırmak

Kedileri uzaklaştırmak istediğiniz alanlar bulunuyorsa, ilk olarak onu engellemeyi deneyebilirsiniz. Örneğin, kedinizin mutfak tezgahına çıkmasını istemiyorsanız, her mutfak tezgahına çıktığında onu nazikçe tutarak yere indirmelisiniz. Bir süre sonra kediniz mutfak tezgahına çıkmaması gerektiğini anlayacaktır.

Bazı durumlarda ise bu soruna çözüm bulunamamaktadır. Bu gibi durumlarda kedi uzaklaştırma spreyi kullanmak en etkili çözümler arasında yer almaktadır. Kediler bu spreylerden hoşlanmadıkları için sprey sıktığınız alanlardan uzak durmayı tercih edecektir. Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız, kedi uzaklaştırıcı spreyleri denemenizi tavsiye ederim.


Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Ne İşe Yarar?

Adından da anlaşılacağı üzere kedileri uzakalaştırmak için kullanılmaktadır. Bu ürünler özel formüle sahip olduğu için kediler bu kokuyu aldığı zaman rahatsız olur ve o bölgenin içerisine tekrardan girmez. Son derece etkili bir çözüm olduğu için kedi sahipleri tarafından sık sık kullanılmaktadır.

Temel kullanım amaçları arasında kedinin idrar yapmasını engelleme, girmesini istemediğiniz alanlara girmesini engelleme, tırmalamasını veya çiğnemesini istemediğiniz eşyalara karşı kullanılmaktadır. Oldukça başarılı bir üründür. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla kullanılabilir.


Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Nereden Alınır?

Kedi uzaklaştırıcı ürünleri her pet shop mağazasında bulmak mümkün değildir. Dolayısıyla en kesin yöntem internet alışverişlerine yönelmek olacaktır. Bunun için, tercih edilen web sitenin güvenilir ve hızlı olması gerekir. Bu noktada petzzshop.com’u önerebilirim. Hem uygun fiyata kaliteli ürünler sunması hem de güvenilir olmasından dolayı gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Aynı zamanda kapıda ödeme seçeneği ve hızlı kargo özelliği de bulunmaktadır. Eğer kedi uzaklaştırıcı sprey arayışındaysanız, aşağıya bıraktığım bağlantı linkine tıklayarak uzaklaştırıcı spreyleri inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Satın Almak İçin Buraya Tıklayın! 


Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Çeşitleri 

Piyasada çok sayıda kedi uzaklaştırıcı sprey bulunmaktadır. Bunların arasından doğru ve etkili olanı seçmek her zaman kolay değildir. Eğer etkili bir sprey tercih etmek istiyorsanız sizler için seçtiğimiz modelleri inceleyebilirsiniz.


1. Keep Off Dış Mekan Kedi Uzaklaştırıcı

Eğer dış mekandaki kedileri uzaklaştırmak isterseniz en etkili çözümlerden bir tanesi Keep Off markasının hazırlamış olduğu kedi uzaklaştırıcı spreydir. Özel içeriği sayesinde çevrenizde bulunan kedileri eşyalardan ve alandan uzaklaştırmak ve zarar vermelerini engellemek için kullanılabilir. Çoğu, kedi uzaklaştırıcı sprey, açık ortamlarda etkisini yitirirken, Keep Off tarafından hazırlanmış bu özel sprey, açık alanda da etkilidir.

Keep Off Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Satın AL 


2. Lepus Goe Kedi Kovucu Sprey 

Kedileri özel bir alan içerisinde tutmak veya çevredeki kedileri uzaklaştırmak için etkili bir seçenektir. Ayrıca tuvalet eğitimi için kullanılabilir. Bunun yanı sıra eşyalara zarar veren veya evin içerisini kirleten kedileri engellemek için kullanılmaktadır. Genellikle koltuk, yatak, halı, yastık, yorgan gibi eşyaların üzerinde kullanılabilir. Ayrıca, dış ortamlar için de uygun bir üründür. İlk kulanım esnasında yoğun bir şekilde kullanılmalıdır. Sonraki kullanımlar için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere kullanılabilir.

Lepus Goe Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Satın AL 


3. Beaphar Keep Off Kedi İç Mekan Uzaklaştırıcı

Kedileri belirli bir alandan uzaklaştırmak için iç mekanda kullanıma uygun bir spreydir. Özellikle ev içerisinde kullanım için en gelişmiş modellerden bir tanesidir. Özellikle kedileri eşyalardan uzak tutmak, tuvalet eğitimi vermek, çevreden uzaklaştırmak için kullanılabilir. Tek yapmanız gereken kedinizin uzak durmasını istediğiniz alana 20-30 cm uzaklıktan sprey sıkmaktır. İlk kulanım için, kediniz buradan uzak durana kadar kullanabilirsiniz. Daha sonra günde iki kere püskürtebilrisiniz. Lekelenmelere karşı eşyaların görünmeyen yüzlerinde test etmenizi öneririz.

Beaphar Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Satın AL 


Kedi Uzaklaştırıcı Sprey Zararlı Mıdır?

Kedi uzaklaştırıcı spreylerin temel prensibi kedilerin sevmediği koku yaymasıdır. Kediler bu kokudan hoşlanmadıkları için spreyin kullanıldığı alanlardan uzaklaşırlar ve burada bulunmazlar.

Bazı kedi uzaklaştırıcı spreylerin içerisinde zararlı kimyasallar bulunabilir. Bu durumda kedilerde solunum yolu hastalıkları oluşabilir, ancak yukarıda önermiş olduğumuz ürünler doğal içeriğe sahip olduğu için herhangi bir sorun oluşturmaz. Tek yapmanız gereken kedi uzaklaştırıcı sprey alırken ürünün içeriğini dikkatli bir şekilde incelemektir.


Kedi Uzaklaştırıcı Spreyler İşe Yarıyor Mu?

En sık sorulan sorulardan bir tanesi ise spreylerin işe yarayıp, yaramadığıdır. Bu sorunun cevabına “evet” diyebiliriz, ancak bazı kedi ırklarında bu spreyler işe yaramayabiliyor. Bu yüzden ilk olarak kedinizin üzerinde denemenizi tavsiye ederiz.

Kedi uzaklaştırıcı spreyler sayesinde tuvalet eğitimi vermiş veya belirli bir alanı kedilerden korumuş olan pek çok kedi sahibi var. Bu spreyler genel olarak kediler üzerinde etkili ve başarılıdır. Eğer sizinde böyle bir sorununuz varsa düşünmeden deneyebilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
  • özlem
    1 sene önce

    sıze bir sorum olacak 2 erkek kedım var bır 1 dıgerı 6 aylık kucuk olan buyugun memesını emıyor ve buna ızın verıyor spreyı meme kısmına sıkabılırmıyım

    0
    yorum beğen