arama
Kedi Maması - Kedi Kumu - Kedi Oyuncakları - Konserve Kedi Maması - Kedi Tırmalamaları - ND Kedi Maması

Chinchilla Kedisi Karakteri

Chinchilla Kedisi karakter olarak  daha çok İran Kedisine benzer. Zeki ve sakin, yumuşak başlı bir kedidir. Sahibine bağlı olan Chinchilla Kedileri, çok sevecen ve arkadaş canlısıdırlar.
chinchilla kedisi karakteri
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • admin
  • 1 Yıldız
    Loading...

İran Kedilerinin tembel yapılarına oranla, daha hareketli ve oyuncu olan Chinchilla Kedileri, özellikle tek bir sahibi benimser ve ona daha sıkı bağlanır.

Sevilmekten ve kucaktan hoşlanan Chinchilla Kedisi Karakteri, sabırlı yapıları sayesinde de çocuklarla birarada yaşamakta zorluk çekmezler. Onlarla oyun oynamaktan mutluluk duyarlar.

Uzun tüylü diğer Kedi Cinsi gibi, Chinchilla Kedisini de günlük olarak taramak, tüy bakımını aksatmamak gereklidir. Birkaç gün üst üste taranmazlarsa, açılması imkansız hale gelebilen tüy düğümlenmeleri ve kırık problemi oluşabilir.

Düzenli taransalar bile, özellikle tüy dökme mevsimlerinde, evin birçok yerinde tüylerin uçuşacağını baştan bilmek en iyisidir.

chinchilla kedisi karakteri

Chinchilla Kedisi Karakteri

Buna rağmen sahiplerinin kucağında oturup uzun uzun taranmaktan çok hoşlanan Chinchilla Kedisi, göz kamaştıran güzelliğinin de yardımı ile en çok tercih edilen kedi ırklarından biri olma özelliğini korumuştur.

Chinchilla Kedileri, diğer ev hayvanlarıyla da iyi iletişim kurabilir ve beraber yaşayabilirler. Yavruluktan itibaren yanınızda olan bir Chinchilla Kedisi, sahip olduğu soy ağacınında etkisiyle, yüksek zekasını kullanacak ve sahiplerinin sözünü dinleyecek, onlarla iyi anlaşacaklardır.

Çok duygusal bir kedi olan Chinchilla Kedisi, yavrularına karşı da oldukça şefkatli ve ilgili bir anne olur. Bu güzel ve bir o kadar da sempatik kedilerin sahiplerinin, çok şanslı kedi severler oldukları bir gerçektir.

Chinchilla Kedisi Vücut Yapısı
En Sevimli Kedi Türleri ve Kedi Cinsleri
chinchilla kedisi karakteri