arama
Kedi Maması - Kedi Kumu - Kedi Oyuncakları - Konserve Kedi Maması - Kedi Tırmalamaları - ND Kedi Maması

Evcil Hayvan (Kedi – Köpek) Kabul Eden En Güvenilir Oteller

evcil hayvan otelleri
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • Mustafa
  • 1 Yıldız
    Loading...

Tatil dönemine girmemizle beraber evcil hayvanlarımızı evde bırakmamız gerekebiliyor, ancak her ne kadar her şeyi hazır etseniz de evcil hayvanınız kendine bakamaz ve bunun yanı sıra psikolojik olarak sorunlar yaşar. Burada karşınıza iki seçenek çıkıyor. Birincisi hayvan dostu otellerde tatil yaparak kedinizi yanınızda götürmeniz, ikincisi ise tatile gitmeden önce kedinizi bir evcil hayvan oteline bırakmanızdır.

Genel olarak kedilerin yolcukları sevmediğini, yolculuk sırasında strese girdiğini ve psikolojilerinin bozulduğunu düşünürsek en ideal yöntem kedinizi kedi otellerine teslim etmektir. Her ne kadar en iyi arkadaşınıza evinizin anahtarını verip kedinizi kontrol etmesini isteseniz de evde yaşanmış olan küçücük bir olay bile kedinizin hayatını riske atabilir. Bu yüzden kedinizi yanınızda götürmek istemiyorsanız en uygun yöntem kedinizi evcil hayvan oteline bırakmanızdır.

Evcil hayvan otelleri, hayvan sever kişiler tarafından işletildiğinden dolayı burada yer alan kediler oldukça keyifli zaman geçirir ve tüm bakımları özenle yapılır. Bu sayede aklınız kedinizde kalmaz ve keyifle tatilinizi yaparsınız.

Bu yazımızda sizler için önereceğimiz kedi otellerini inceleyebilir ve buraları tercih edebilirsiniz.


İstanbul’da Yer Alan Evcil Hayvan Otelleri

1- İstanbul Pet Oteli 

Evcil hayvanlara özel olarak hazırlanmış olan bu işletme alanında en iyilerden bir tanesidir. Eğer kedinizden bir süreliğine ayrılmanız gerekiyorsa ilk aramanız gereken işletmelerden bir tanesi burasıdır. Profesyonel hizmet vermesiyle beraber İstanbul’un neresinde olursanız olun bir tek telefon ile kapınıza kadar geliniyor. Kapınızda alınıp kedi oteline güvenli bir şekilde yerleştiriliyor.

Eğer tatiliniz sırasında kedinizi merak ederseniz ve bilgi almak isterseniz kedinizin fotoğraflarını veya videolarını Whatsapp üzerinden müşterilere ulaştırıyorlar. Üstün kaliteli hizmetinden dolayı en iyi işletmelerden bir tanesidir.

İletişim: 0545 798 3222
Adres: Pınartepe Mahallesi fırtına Sokak No 18 kat 4 Daire 10, 34500 Büyükçekmece/İstanbul


2- Zen Pet Otel

İstanbul’un Yeşilköy ilçesinde yer alan bu pet oteli eski Atatürk Havalimanına çok yakın mesafede bulunuyor. Oldukça profesyonel olarak çalışan bu kedi oteli hayvan sever davranışları ve güleryüzüyle müşterilere ve evcil hayvanlara gerekli özeni veriyor. Bu işletmenin en büyük özelliği ise içerisinde 24 saat boyunca yayın yapan kameralarının bulunmasıdır. Bu sayede istediğiniz zaman kameralara bağlanarak kedinizin o anki durumunu anlık olarak görebilir ve takip edebilirsiniz.

Bir diğer önemli özelliği ise kedi oteline düzenli olarak veteriner gelmesidir. Bu sayede kedilerin rutin kontrolü gerçekleştirilir ve kediniz güvende kalır.

İletişim: 0543 6623062
Adres: Yesilköy, Halkalı Cad. No:26, Bakırköy/Istanbul


3- İstanbul Kedi Pansiyonu

Bir diğer işletme ise kedi pansiyonu olarak bilinmektedir. Kedinizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz bu işletme kedinize oldukça iyi bakacaktır. Esenler bölgesinde yer alan bu pansiyon, kedilerin konforuna göre düzenlenmiştir. İçerisinde yer alan havalandırma sistemi ve her kediye özel olarak oda bulunmasından dolayı tercih edilebilecek işletmelerden bir tanesidir.

Bir diğer özelliği ise işletme sahiplerinin veteriner olmasıdır. Dolayısıyla aksi bir durum yaşandığında çok hızlı bir şekilde müdahale edilecektir. Bunun yanı sıra kedinizin eksik aşıları, kısırlaştırma işlemi ve kedi tıraşı gibi işlemler için bu işletmeyi tercih edebilirsiniz.

Telefon: (0212) 611 61 42
Adres:
Davut Paşa, Davutpaşa Cd. no 105, 34220 Esenler/İstanbul


4- Miskin Kedi Oteli

İstanbul’un Ataşehir bölgesinde yer alan bu işletme butik bir oteldir. Talep edildiği taktirde ücreti dahilinde kedinizi evinizden teslim alma seçeneği bulunmaktadır. Özel bir alan içerisine kurulmuş olan bu otel 700 m2 alana sahiptir. Ortak oyun alanları bulunan bu işletme içerisinde kedinizin sosyalleşme ihtiyacını da sağlayabilirsiniz.

En güvenilir yanlarından bir tanesi ise 7/24 hizmet vermesidir. Bu sayede geceleri dahi kedinizin başına aksi bir durum geldiğinde doğrudan müdahale edilir.

Telefon: 0535 634 09 35
Adres: 
Merkez Mahallesi, Şile Otoyolu Yanyolu, 34782 Dudullu Osb/Çekmeköy/İstanbul

Ankara’da Yer Alan Evcil Hayvan Otelleri

1- Shina Pet Hotel 

Ankara’nın en iyi pet otellerinden bir tanesi olan bu işletme evcil hayvanlarınızın güvende olduğu ve bakımlarının en iyi şekilde karşılandığı işletmeler arasında yer almaktadır. Güler yüzlü ve hayvan sever çalışanlarıyla beraber oldukça profesyonel bir iş ortaya çıkmaktadır.

Köpeğinizin aşılarının tam ve bulaşıcı bir hastalığı olmaması halinde her evcil hayvan bu işletmede yer alabilir. Gün içerisinde beslenme, egzersiz ve bakım gibi hayvanların ihtiyacı olan durumlar özenle karşılanır.

Telefon: 0542 437 14 00
Adres: Ahlatlıbel, 1844. Cd. No:93, 06805 Çankaya/Ankara


2- Cesur Pati Otel 

Ankara’nın Keçiören bölgesinde yer alan bu işletme evcil hayvanların bakımını üstlenen ve bunu en iyi şekilde yapan işletmelerden bir tanesidir. Aynı zamanda pet taksi hizmeti bulunduğu için kedinizi evinizden alıp kedi oteline yerleştirebilir. Kediler için hem konforlu hem de güvenilir bir seçenek olan Cesur Pati işletmesini düşünmenizi tavsiye ederiz.

Telefon: 0543 715 19 99
Adres: Kösrelik, Kızıkdağı Yolu, Kösrelik Cd. No:109, 06291 Keçiören/Ankara


3- Evci Kedi Otel 

Ankara’nın Çankaya semtinde yer alan bu otel işletmesi, tatile çıkmadan önce kedilerinizi güvenle emanet edebileceğiniz bir yerdir. İşini severek yapan ve bulunduğu bölge içerisinde en iyilerden bir tanesi olan Evci Otel oldukça hijyenik, sağlıklı ve uygun koşullar altında kedinizin bakımını üstlenecektir.

Telefon: 0530 211 89 89
Adres: Mutlukent Dicle Caddesi No:3 06810 Çankaya/Ankara


İzmir’de Yer Alan Evcil Hayvan Otelleri

evcil hayvan otelleri

1- Mutlu Kediler Oteli

Oldukça güler yüzlü bir işletme olan Mutlu Kediler Oteli kedinizi güvenle teslim edebileceğiniz bir yerdir. İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yer alan bu şirin işletme kedinizin tüm bakımını üstlenecek ve onlarla beraber vakit geçirecektir. Kedi bakımı konusunda deneyimli kişiler tarafından işletilen bu kurum kedilerin hijyenik ve konforlu bir tatil yapmasına yardımcı olacaktır. En güzel özelliklerinden bir tanesi ise kedinizi merak ettiğinizde fotoğraf isteyebiliyor olmanızdır.

Telefon: 532 663 41 37
Adres: Karşıyaka/İzmir


2- Marla İzmir Kedi Pansiyonu

Ev ortamını andıran bu işletme sıcak, samimi ve sevecen davranışlarıyla güvenle kedinizi emanet edebileceğiniz işletmeler arasında yer alıyor. Kedinizle birebir ilgilenilen bu işletmede kedi bakımı konusunda deneyimli ve hayvan sever kişiler tarafından bakım yapılmaktadır. Kedinizin son derece eğlenceli ve konforlu vakit geçireceğine emin olabilirsiniz.

Telefon: (0232) 441 40 00
Adres: 
Akdeniz, Vali Kazım Dirik Cd. No:7, 35210 Konak/İzmir


3- İzmir Kedi Pansiyonu

İzmir’in en iyi kedi otellerinden bir tanesi olan bu işletmede kedinizin son derece güvende olacağından ve oldukça ilgili kişiler tarafından bakımının üstlenileceğinden emin olabilirsiniz. Aynı zamanda kedinizi evinizden teslim alarak otele yerleştirme hizmeti de verilmektedir. Tam anlamıyla profesyonel bir şekilde çalışan bu işletme kedinizin en rahat edeceği alanlardan bir tanesine sahip olacaktır.

Telefon: +90 850 885 1982
Adres: Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 2118 sokak Güzelbahçe/İzmir

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.