arama
Kedi Maması - Kedi Kumu - Kedi Oyuncakları - Konserve Kedi Maması - Kedi Tırmalamaları - ND Kedi Maması

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir? — Rüyada Kedi Görmek Ne Demek?

rüyada kedi görmek
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • Mustafa
  • 1 Yıldız
    Loading...

Rüyada kedi görmenin farklı tabirleri olabilir. Örneğin, görülen kedinin rengi, kedinin cinsiyeti, kedinin yaşı gibi tabiri etkileyen faktörler bulunmaktadır. Ayrıca günlük hayatımızda pek çok kez kedilerle karşılaştığımız için rüyalarımızda sık sık kedi görmemiz normaldir. Peki, rüyada kedi görmek ne anlama gelmektedir?


Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi görmek, rüyayı gören kişinin çocuk sahibi olabileceği anlamını taşır. Eğer rüyayı gören kişi kadınsa eşiyle sorunlar yaşayabileceğini ve düşmanlarının çoğalacağını ifade eder. Eğer rüyayı gören kişi bir anne ise çocuğunu çok zorladığını ve eğitimi için çok çaba sarf ettiği anlamına gelmektedir. Bu uğraş gereksiz çaba olarak nitelendirilebilir.

Bir diğer rüya tabiri ise karşılaşacağınız kişinin samimiyetsiz ve iki yüzlü olduğunu ifade etmektedir.


Rüyada Siyah Kedi Görmek Ne Demektir?

Rüyada siyah kedi görmek huzursuzluğu ifade eder. Bu huzursuzluğun sebebi belli olmamakka beraber sürekli bu durumun sıkıntısı düşünülmektedir. Günlük yaşantınızda düşünceleriniz bu konu hakkında yoğunlaşabilir ve huzursuzluğunuz artabilir. Bu durumdan kurtulmak için sorundan kaçılmadan en kısa sürede çözülmesi gerekir.


Rüyada Beyaz Kedi Görmek Ne Anlam İfade Eder?

rüyada kedi görmek

Siyah kedide olduğu gibi rüyada beyaz kedi görmek de sıkıntıları ifade etmektedir. Bu sıkıntı aile yaşantısından veya iş yaşantısından kaynaklanmaktadır. Rüya sahibinin bu sıkıntıdan kurtulması için sabır ve azim göstermesi gerekir. Bu şekilde bu sorunlardan kurtulabilir. Gösterilen sabır sonucunda rahatlık gelecektir.


Rüyada Sarı Kedi Görmek Ne Demektir?

Sarı kedi görmek, rüyayı gören kişinin hayatı boyunca hiç yaşamadığı hataları yapacağı, çevresindeki kişilere karşı sorunların oluşacağı ve çevresinin ona karşı tepki göstereceği anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi kötü niyetli kişilere uyarak onlarla işler yapabilir ve bu sebepten ötürü canını sıkılabilir.


Rüyada Dişi Kedi Görmek

Dişi kedi görmenin anlamı, bir kişi size fayda sağlarken aynı zamanda zarar verebileceğini ifade eder. Ayırca, karakteri kötü olan kadın olarak da yorumlanmaktadır.

Eğer gördüğünüz kedi evcil ise, sıkıntılardan kurtulacağı anlamına da gelmektedir. Sokak kedisi ise çevresindeki kişilerin davranışlarından veya hareketlerinden dolayı sorun yaşanacağı anlamı taşımaktadır.


Tırmalayan Dişi Kedi Ne Anlama Gelmektedir?

Eğer rüyada kedi tırmalıyorsa, bir senelik zaman dilimi içinde mutluluk ve huzurun daim olacağını ifade eder. Bununla beraber bereketi de temsil etmektedir. Kedilerin tırmalama eylemi iyiye yorumlanmaktadır.


Rüyada Yavru Kedi Ne Demek?

rüyada kedi görmek

Yavru kediler; yardımcı, hizmetçi, bahçıvan gibi kişileri ifade etmektedir. Kısaca, rüyayı gören kişinin işlerini kolaylaştırma anlamına gelmektedir. Bu kişi günlük işlerinize yardımcı olabilir, evinizi temizleyebilir, işlerinize yardımcı olabilir veya eksiklerinizi tamamlayabilir. Bir başka anlamı ise rüyayı gören kişiye vefasız bir davranış yapılacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Yavru Kedi Sevmek 

Yavru kedi sevmenin anlamı; rüyayı gören kişinin kendiyle barışık olduğu ve olaylara pozitif baktığı anlamına gelmektedir. Günlük yaşantıda kötü gelişen olayları dahi iyiye yorumladığına işaret etmektedir.


Rüyada Yavru Kedi Besleme

Yavru kedi beslemek; daha önceden yardım edilmiş kişilerin zamanı gelince iş yaşantısında size yardım edeceğini ve para getireceğini ifade etmektedir. Bununla beraber yaşantınızda destekçi olacağını gösterir. Sürekli yardımsever olup, ihtiyacı olan bireyleri desteklemesi anlamına gelir.


Rüyada Beyaz Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada beyaz kedi yavrusu görmek, iş hayatındaki kazancın ve işlerin azalacağını ifade etmektedir. Eğer tedbir alınmazsa kötü vaziyetler ortaya çıkabilir. Bununla beraber rüyayı gören kişinin eş, dost veya akrabaları arasında büyük bir sorun yaşanacağını da ifade etmektedir.


Rüyada Kedi Öldürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi öldürmek, rüyayı gören kişinin huzura kavuşacağı anlamı taşımaktadır. Bir başka tabire göre, karakteri zayıf, geçmişi kötü ve işe yaramaz insanlarla karşılaşacağınız anlamına gelmektedir. Bununla beraber kedi öldürmek, düşmanlarınızın olduğunu ifade etmektedir. Bu düşmanlar size zarar verebilir.


Rüyada Kedi Sevmek 

rüyada kedi görmek

Rüyada kedi sevmek; rüya gören kişinin işiyle ilgili bir karar vermesi gerektiğini ve bu kararı verirken çevresinde kötü niyetli kişilerin olabileceğini ifade etmektedir. Bu kötü niyetli kişiye danışmamak önemlidir. Bu yüzden rüyayı gören kişi dikkatli olmalıdır.


Rüyada Kedi Tüyü Görmek 

Rüyayı gören kişi bu herhangi bir konuda sıkıntı yaşayabilir, ancak bu sıkıntının uzun sürmeyeceği anlamına gelmektedir. Ayrıca, aile bireyleri arasında yaşanacak kişisel sorunların kısa süre içerisinde son bulacağını ifade etmektedir. Aile içinde refah sağlanabilir. Bir diğer tabiri ise yakın zamanda terfi alabileceğiniz anlamına gelmektedir.


Rüyada Kedi Sesi Duymak 

Rüyada kedi hırıltısı, inleme veya ses duymak, rüyayı gören kişinin gıybete girebileceği konusunda bir uyarıdır. Kişi, çevresindeki insanlar tarafından sevilebilir, girdiği ortamlarda saygınlık kazanacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Büyük Kedi Görmek 

Rüyayı gören kişinin büyük ve kötü işlere gireceği manası taşımaktadır. Kötü düşünceler, aşırı hırsı nedeniyle her şeyi yapabilecek kadar gözünün kararması anlamına gelmektedir. Bir diğer tabiri ise işlerinin büyüyeceğini ifade etmektedir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.