arama

Veteriner Listesi Tanıtım Sayfası

VeterinerlerSevgili Veteriner Hekim Dostlarımız; Kediblog ekibi olarak başlattığımız veteriner listesi tanıtım sayfası projemizin detaylarını inceliyorsunuz.
Bu sayfaya büyük ihtimalle arama motorlarından ulaştınız. Kediblog olarak %100 özgün içerik sunmamız ve altyapıya verdiğimiz değerler neticesinde kediblog.com’un arama motorlarında ve diğer platformlarda ciddi potansiyelleri bulunmakta ve her geçen gün artmaktadır. Ziyaretcilerimize özgün içerikten ziyade ihtiyaçları olan veteriner hekime ulaştırmak,  ziyaretcilerimize kolaylık sağlamakla beraber aynı zamanda çevrenizdeki hayvan sahiplerinin sizi kolayca bulmasını sağlamak istiyoruz.

Hali hazırda bizi takip eden ziyaretcilerimizin yanı sıra, arama motorlarındaki imkanlarımızı kullarak örneğin kadıköy veteriner, istanbul veteriner aramasında da sizi google’da üst sıralarda tanıtabiliriz. Ziyaretcilerimiz bilir ki, Kediblog kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Çoğu zaman bize yöneltilen sorulara yanıt vermekteyiz fakat sağlıkla ilgili bir sorun olduğunda, olayın ciddi boyutlarından bahsederek uzman bir hekime danışmaları konusunda ziyaretcilerimizi yönlendirmekteyiz. Fakat hangi hekime getirmeliyiz veya şu bölgede tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı sorusuna yanıtsız kalmaktayız. Tam da bu sebepten ötürü profesyonel hizmet veren veteriner ve veteriner hekimleri ziyaretcilerimize sunmak üzere dizine eklemekteyiz.

veteriner listesiAşağıdaki formu doldurarak bilgilerinizi bize iletebilirsiniz. Kliniğinizle ilgili resimleri paylaşmanız faydanıza olacaktır. Özellikle belirtmek gerekir ki, Arama motorlarında sizi üst sıralarda çıkartabilmemiz için belli bir kelime sayısına ulaşmamız gerekiyor. aşağıdaki formu doldururken lütfen kliniğiniz hakkında detaylıca bilgiler veriniz. Minimum 100 kelime kullanarak ileteceğiniz form editörlerimiz tarafından düzenlenip yayına alınacaktır. Sonrasında size sms ve mail yoluyla link gönderilecektir.
Eklenen sayfanın yayın ve telif hakkı sizde olacak, istediğiniz zaman düzenleme, silme vb. işlemler yaptırabileceksiniz.

Güzel Günler Diliyoruz.

 

[caldera_form id=”CF563fc9456ac83″]