Kategoriler: Kedi Sağlığı

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması Kullanıcı Yorumları – Satın Al

Yavru kediler 2 benzersiz evrede büyür. İkinci evrede (4 ila 12 aylık) yavru kedinin büyümesi yavaşlar. Bu kritik gelişim evresinde yavrunun doğru desteği aldığından emin olunması açısından tam ve doğru beslenme hayati öneme sahiptir. İkinci gelişim evresindeki (4 ila 12 aylık) yavru kedilere yöneliktir.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DESTEĞİ

Vitamin E de içeren patentli* bir antioksidan kompleksi sayesinde, iki yaşındaki yavru kedinin doğal savunmasını desteklemeye yardımcı olur. *Fransa, patent N° EP1146870

SİNDİRİM SAĞLIĞI

Büyüme dönemi sırasında, yavru kedilerin sindirim sistemi gelişmemiştir. Yüksek derecede sindirilebilir protein (L.I.P.*) ile özel liflerin (pisilyum, FOS-MOS) bir kombinasyonu, bağırsak florasında denge sağlayarak dışkı kalitesinin iyi olmasına katkıda bulunur. *Çok yüksek asimilasyon özelliği nedeniyle seçilmiş

SAĞLIKLI BÜYÜME

D vitamini ve kalsiyum da içeren uyarlanmış protein, vitamin ve mineral içeriği. Bu yoğun büyüme dönemine uygun yüksek enerji içeriği.

L.I.P.

Sindirilebilirliği %90’ın üzerinde olan seçilmiş protein.

Royal Canin Kitten İçindekiler

BİLEŞİM: Kurutulmuş kümes hayvanı proteini, buğday unu, pirinç, bitkisel protein izolatı*, hayvansal yağlar, mısır, mısır gluteni, hidrolize hayvansal proteinler, bitkisel lifler, pancar küspesi, mayalar ve ilgili kısımlar, balık yağı, mineraller, soya yağı, pisilyum kabukları ve tohumları, frukto- oligo-sakkaridler (% 0,38), hidrolize maya (manno- oligo-sakkarid kaynağı), kadife çiçeği ekstraktı (lutein kaynağı).

KATKI MADDELERİ (KG BAŞINA): A Vitamini: 20500 IU, Vitamin D3: 800 IU, E Vitamini: 600 mg, E1 (Demir): 40 mg, E2 (İyot): 4 mg, E4 (Bakır): 12 mg, E5 (Manganez): 52 mg, E6 (Çinko): 154 mg, E8 (Selenyum): 0,07 mg- Teknolojik katkı maddeleri: Tortul kaynaklı klinoptilolit: 10 gr – Koruyucular – Antioksidanlar. *L.I.P.: çok yüksek asimilasyon özelliği nedeniyle seçilmiş protein.

    • Paket Boyutları

En Royal Canin Kitten Ürünleri Listesi

Royal Canin Kitten 36

4 aydan 12 aya kadar
2. dönem yavru kediler için
Doğal savunmanın güçlendirilmesi
Antikor üretimini arttırmak için patentli sinerjik antioksidant kompleks (vitamin E&C, taurin,lutein) ve
mannan-oligo-sakkaritler.

Kalıcı dişlere özel
Tanelerin şekil ve dokusu yavru kedinin kalıcı dişlerine uygundur.

Ağız ve diş hijyeni
Tartar birikimini azaltmak için kalsiyum bağlayıcılar(sodyum fosfat).

Arttırılmış sindirim güvenliği
Frukto-oligo-sakkaritler, pancar posası, balık yağı ve sindirilebilirliği yüksek proteinlerin özel
kombinasyonu.

Bir Kedinin Günlük Tüketim Gereken Miktarı:
Kedinin kilosu                Günlük miktar
3 kg                                        45 Gr
4 kg                                        60 Gr
5 kg                                        70 Gr
6 kg                                        90 Gr

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması Açıklama

Büyüme, yavru kedinizin hayatında önemli bir aşamadır; büyük değişiklikler, önemli keşifler ve yeni karşılaşmalarla doludur. Bu süre içinde sağlıklı büyümesini ve gelişmesini desteklemek için yavru kedinizin doğru besinleri aldığından emin olmak önemlidir. İkinci büyüme evresi yavru kedileriniz için önemli bir dönemdir, çünkü bağışıklık sistemi hala kademeli olarak gelişmektedir. ROYAL CANIN® Kitten, özellikle son derece faydalı E vitamini de içeren patentli bir antioksidan kompleksi sayesinde, bu süre boyunca yavru kedinizin doğal savunma mekanizmalarını destekler. ROYAL CANIN® Kitten 12 aya kadar yavru kediler için uygundur ve %90 sindirilebilirlik oranı nedeniyle seçilen L.I.P proteinin eklenmesiyle gelişmiş bir sindirim toleransına sahiptir. Her kedinin farklı tercihlerine hitap etmek için ROYAL CANIN® Kitten, lezzetli et suyu veya jel yaş mama olarak da mevcuttur. Karışık besleme uygulamayı düşünüyorsanız, kedinizin uygun miktarda yaş ve kuru mama alıp maksimum faydayı elde ettiğinden emin olmak için besleme kılavuzumuzu uygulayın.

Genel Hatırlatma;
Mamanızı, nemli ve sıcak ortamda muhafaza etmeyiniz. Güneş ışığına maruz kalan yerlerde bırakmayınız. Kediniz için kuru mama ile birlikte taze ve temiz içme suyu veriniz.

Royal Canin Firması Hakkında Genel Bilgi

Royal Canin, Mars şirketine ait, dünyanın en büyük evcil hayvan mamaları üreten şirketlerinden biri olarak, 1967 yılında Fransız Veteriner Hekim Jean Cathary tarafından kurulmuştur. İlk ürünü, kendi garajında bulunan bir fırında hazırladığı tahıl bazlı tarif olmuştur. ABD’den ekstrüzyon makinası ithal ederek işlerini büyüten Royal Canin, Fransa’da kuru hayvan yiyeceği üreten ilk Avrupalı üretici oldu. Sonradan Aimargues’de açılan daha büyük bir fabrika ile Avrupa genelinde dağıtıma başladı. Şirket 40 personeliyle, 5500 üretim yaptı. İspanya’da da bir fabrika kuran Cathary, 1972 yılında şirketi Guyomarc’h grubuna sattı. Bu satın alma ile şirket büyüyerek gelişti ve Avrupa’da satış merkezleri yaratıldı. Ancak Guyomarc’h zarar görmeye başladı ve 1990 yılında Paribas Bankası tarafından satın alınan şirketin iflasının başlatılmasıyla, şirket 4 ayrı işletmeye bölündü. Banka Royal Canin’i uygun fiyata satma niyetinde olduğunu belirtmesi, şirket hisselerinin değerinin Paris borsasında artırılmasını sağladı. Temmuz 2001’de şirket, daha iyi bir teklifte bulunan Mars şirketine 1.5 milyar Euro’ya satıldı. Avrupa Komisyonu da bu satın almayı kabul etti ve şu an Fransa, İspanya, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Almanya, Arjantin, Brezilya, Güney Afrika Cumhuriyeti gibi ülkelerde fabrikaları olan Royal Canin, 120’den fazla ülkeye ürünlerini satıyor. Şirket hayvanların sağlıklı yaşamalarına ve Hayvan Hakları’nın korunmasına oldukça fazla çaba sarf ediyor.
Royal Canin bağlantılar
www.royalcanin.com
Royal Canin Türkiye Resmî Web Sitesi
Royal Canin Türkiye Facebook Sayfası
Royal Canin Türkiye Youtube Kanalı

Kediblog.com Ziyaretcileri tarafından Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması Kullanan Kullanıcı Yorumları

admin

Yorumları Göster

  • Kedimin gelisimine en iyi gelen mama diyebilirim
    Bu mamaya basladıktan sonra tüyleri güzelleşti ve ishal artık asla olmuyor tuvaleti de düzene girdi Eski mamayı bu kadar istahla yedigini hic hatırlamıyorum Daha az tüy döktüğü icin daha az tüy yutmuş oluyor Kullandığımız en iyi mama suan ve degistirmeyi düsünmüyorum Tavsiye ederim kesinlikle
    İrem

  • Tüyleri pamuk gibi
    Kedi gençlik hastalığımızda yani kızımı ilk bulduğumdan beri veterinerimiz de Royal Canin kullandık probiyotikli sonrasında mother baby kullandık şimdi de kısırlaşana kadar Kitten, severek yiyor. Daha uygun mamalara da gözü kayıyor kızımın ama, gelişimi için özellikle yumuşacık tüyleri için en iyisi :.)
    Buse

  • İdeal mama markalarından
    Kedimin küçük taneli olmasından dolayı rahat ve severek yediği siteden indirimde yakalayıp aldığım güvenli bir mama :)
    Başak Melis Kösedağ

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yavru Kedilerde Kısırlaştırma Öncesi ve Sonrası | Ne Zaman Kısırlaştırılmalı?

Yavru kedi kısırlaştırma, çok yaygın yapılan cerrahi bir operasyondur. Hem erkek hem de dişi kediler…

1 sene önce

Kedilerin Asla Sevmediği Nefret Ettiği 12 Davranış

Kedilerin hangi davranışları sevdiğini ya da nelerden rahatsızlık duyduğunu hiç merak ettiniz mi? Yaşam alanlarımızı…

1 sene önce

Tüy Dökmeyen Hipoalerjenik 13 Kedi Cinsi

Dünya üzerinde onlarca kedi ırkı vardır. Kedi ırkları taşıdığı özelliklere göre kedilerin farklı mizaç yapısına…

1 sene önce

Yetişkin Kedi Bakımı: Sağlıklı Kedilerin Bakım Püf Noktaları

Kediler, yavru, yetişkin ya da yaşlı hangi dönemlerinde olursa olsun mutlaka düzenli bir bakım ve…

1 sene önce

Yavru Kedi Bakımı: Yavru Kedinizin Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Olması İçin Yapılması Gerekenler

Yavru bir kediniz oldu ve onu ortam yaşam alanınıza getirdiniz. Yeni tüylü dostunuzun ortama alışması…

1 sene önce

Yavru Kediler Hangi Biberonla ve Nasıl Beslenir?

Kediler de tıpkı diğer canlılar gibi belli bir süre anne sütü ile beslenmelidir. Gelişimlerinin doğru…

1 sene önce