En İyi Ucuz Doğal Kedi Kumu Markaları ve Fiyatları

 

Kedi sahiplerinin en çok yakındıkları konulardan biri olan koku yapma, bakteri oluşumu ve sıvının topaklanmama sorunu gibi konularda çözüm üreten doğal kedi kumları, farklı markaların üretimleri ile piyasada bir hayli fazlasıyla bulunmaktadır.

Her markanın kendine özel bir formülünün olduğunu ve her markanın kedinize uygun olmadığını bilmeniz gerekiyor.

Kedi Tuvalet Eğitimi Nasıl Verilir?

Çünkü bazı doğal kedi kumları, içeriğinde kullanılan çeşitli maddeler yüzünden kedilerin huzursuzlaşmasına neden olmakla birlikte, kötü sonuçların doğmasına da zemin hazırlamaktadır. 

Bu yüzden en iyi ucuz doğal kedi kumu markaları ve fiyatları hakkında detaylı bir araştırma yapmadan karar vermemeniz, çok daha sağlıklı olacaktır.

Ucuz Doğal Kedi Kumu

Bu yazımızda, pet sahipleri için önemli katkıda bulunacak en iyi doğal kedi kumu markaları ve fiyatları hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Faydalı olması ümidi ile…

1- Pisi Pisi doğal kedi kumu
2- Sanicat doğal kedi kumu
3- Cats White doğal kedi kumu
4- Quik doğal kedi kumu
5- Lindo Cat doğal kedi kumu

Pisi Pisi Doğal Kedi Kumu

Özel olarak üretilen pisi pisi doğal kedi kumu, formülü sayesinde ortamdaki sıvıyı kısa sürede hapseder ve bakteri oluşumunu engeller. Üretimde içerisindeki toz emilerek en düşük seviyeye getirilmiş, böylelikle kediniz tuvalet ihtiyacını giderirken toza maruz kalmaktan kurtulur.

Sıvı ve nemi kolay emmesi ile birlikte kolay temizlenme özelliğine sahip olan doğal kedi kumu, dışkının kısa sürede kurumasını sağlar. 10 kg. 32 TL dolaylarında satılan doğal kedi kumu, kedinizin daha huzurlu olmasını sağlayacaktır.

Ucuz Pisi Pisi Doğal Kedi Kumu

Sanicat doğal kedi kumu

Kedilerin tuvalet ihtiyacını giderirken rahat etmesini sağlamak için kullanabileceğiniz bir diğer en iyi ucuz doğal kedi kumu markalarından biri de Sanicat doğal kedi kumu.

%100 doğada çözülebilir şekilde üretilen kum, mineral beyaz sepiyolitten üretilmiştir. Kedinizin kendini daha rahat hissetmesini sağlayacak özel formda üretilmesi, kokuyu önleyici özelliğe sahip olması gibi önemli detayları sayesinde siz de kediniz de rahat edecek.

4 lt ebatlarında satılan kedi kumunun fiyatı ortalama 15 TL civarındadır.

Ucuz Sanicat Doğal Kedi Kumu

Cats White Doğal Kedi Kumu

Cats White doğal kedi kumu, pet sahiplerince en çok tercih edilen ve tavsiye edilen ürünlerden biridir. Doğada çözülmesi kolay olan kum, sıvıyı kısa sürede hapseder ve bakteri oluşumunu en iyi şekilde engeller.

Sık temizlik gerektirmemesi, farklı kokularla üretilmesi, evinizde hijyeni yakalamanıza yardımcı olacaktır. %99,5 tozsuz şekilde üretilen kedi kumu, %350-380 Sıvı emme kapasitesine sahiptir.

Kedinizin patisine zararlı partiküllerin yapışmasına engel olan Cats White doğal kedi kumu, 12 Lt 10 Kg şeklinde satılmakta olup ortalama fiyatı 45 TL’dir.

Ucuz Cats White Doğal Kedi Kumu

Quik Doğal Kedi Kumu

Kedi sahiplerinin yakındıkları konuların başında tuvalet sorunu gelmektedir. Evde beslenen kedilerin oluşturduğu koku, ciddi rahatsızlıklar verir. Bu nedenle tercih edilecek kuma bir hayli dikkat etmek gerekmektedir.

Kedilerde Beslenme Nasıl Olmalı?

Quik doğal kedi kumu, içerisindeki özel bileşenleri ve formülü sayesinde koku oluşumunu engeller, sıvıyı kolaylıkla hapsederek ortamda bakteri oluşmasının önüne geçer.

Doğal çam kedi kumu, ağaç endüstrisinin doğal yan ürünleri ile üretilen doğal kedi kumu, tamamen streli ve tozdan arındırılmıştır. 1,5 kg. şeklinde satılan kedi kumunun ortalama fiyatı 10 TL’dir.

Ucuz Quik Doğal Kedi Kumu

Lindo Cat Doğal Kedi Kumu

Farklı kokularla üretilen ve tozdan arındırılan Lindo Cat doğal kedi kumu, beklentileri en iyi şekilde elde etmeyi sağlayan özel kumlardan biridir.

En iyi ucuz doğal kedi kumu markaları arasında beğenilerek satın alınan kedi kumu, özel formu sayesinde sıvıyı kısa sürede hapsederek ortamda
bakteri oluşumunu engellemektedir.

Kedilerin patilerine kumun bulaşmasını engellemesi sayesinde ortamın daha temiz kalmasına yardımcı olmaktadır. 10 lt. şeklinde satılan kedi kumunun ortalama fiyatı 20 TL’dir.

Ucuz Lindo Cat Doğal Kedi Kumu

Kedi Kumu Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kediler, hijyenlerine düşkün ve temizliklerini daha nezih ortamlarda yapmayı tercih eden hayvanlardır. Bu özellikleri, tuvalet ihtiyaçlarında da kendini göstermektedir.
  • Bu nedenle satın alınacak kedi kumu çok önemlidir. Bazı kediler, doğal kedi kumuna karşı daha yatkın görünürken bazı kediler de doğaları gereği bu tip kedi kumlarını tercih etmezler.
  • İlk defa kedi sahibi olanlar, bir süre kedisini gözlemledikten sonra karar vermelidir.

Daha önce de belirttiğimiz gibi kedi kumu ürünleri kedilerin en çok ihtiyaç duyduğu bakım ürünlerinden biridir. En uygun fiyatlarla çeşitli kedi kumlarına ulaşmak için kedikumu.org ve kurumama.com adreslerini takip edebilirsiniz.

 

admin

Yorumları Göster

  • ben pisipisi topaklanan kumdan kullandim ve hiç tavsiye etmiyorum idrar topaklanip bir arada durmak yerine ayriliyor ve parca parca oluyor bazen de kum kabina yapisiyor ilk baslarda kumu az koydugum icin oldugunu sandim fakat baska kum alip ayni miktarda dokunce dibine yapismadi.

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yavru Kedilerde Kısırlaştırma Öncesi ve Sonrası | Ne Zaman Kısırlaştırılmalı?

Yavru kedi kısırlaştırma, çok yaygın yapılan cerrahi bir operasyondur. Hem erkek hem de dişi kediler…

1 sene önce

Kedilerin Asla Sevmediği Nefret Ettiği 12 Davranış

Kedilerin hangi davranışları sevdiğini ya da nelerden rahatsızlık duyduğunu hiç merak ettiniz mi? Yaşam alanlarımızı…

1 sene önce

Tüy Dökmeyen Hipoalerjenik 13 Kedi Cinsi

Dünya üzerinde onlarca kedi ırkı vardır. Kedi ırkları taşıdığı özelliklere göre kedilerin farklı mizaç yapısına…

1 sene önce

Yetişkin Kedi Bakımı: Sağlıklı Kedilerin Bakım Püf Noktaları

Kediler, yavru, yetişkin ya da yaşlı hangi dönemlerinde olursa olsun mutlaka düzenli bir bakım ve…

1 sene önce

Yavru Kedi Bakımı: Yavru Kedinizin Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Olması İçin Yapılması Gerekenler

Yavru bir kediniz oldu ve onu ortam yaşam alanınıza getirdiniz. Yeni tüylü dostunuzun ortama alışması…

1 sene önce

Yavru Kediler Hangi Biberonla ve Nasıl Beslenir?

Kediler de tıpkı diğer canlılar gibi belli bir süre anne sütü ile beslenmelidir. Gelişimlerinin doğru…

1 sene önce